Sticky fingers van bloemkool met kaasdipsaus

6Geen vlees/vis30minPrint
Ingrediƫnten
  • 1 bloemkool
  • 2 Spar eieren
  • 4 el Boni Selection bloem
  • 200 ml Boni Selection volle melk
  • 1 kl Boni Selection currypoeder
  • 1 kl komijnpoeder
  • 1 kl korianderpoeder
  • 1 potje Spar kruidenkaas
  • 4 el Boni Selection Griekse yoghurt
Recept
  1. Klop de eieren, melk, bloem en kruiden tot een beslag. Kruid met peper en zout. Klop goed tot alle klonters uit het beslag zijn.
  2. Snij de bloemkool in dikke, kleine plakken.
  3. Haal de bloemkoolplakjes door het beslag.
  4. Bak ze op de barbecue. Keer af en toe om tijdens het bakken.
  5. Meng de yoghurt en kruidenkaas tot een dipsaus.
  6. Serveer bij de gebakken sticky fingers van bloemkool.
< naar recepten