Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Klop de eieren, melk, bloem en kruiden tot een beslag. Kruid met peper en zout. Klop goed tot alle klonters uit het beslag zijn.
-
Snij de bloemkool in dikke, kleine plakken.
-
Haal de bloemkoolplakjes door het beslag.
-
Bak ze op de barbecue. Keer af en toe om tijdens het bakken.
-
Meng de yoghurt en kruidenkaas tot een dipsaus.
-
Serveer bij de gebakken sticky fingers van bloemkool.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven