Lentefris lookbrood

Allergenen
Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Snij het brood in de helft en snij beide helften horizontaal doormidden.
-
Pel de look en pers de teentjes look.
-
Smelt de boter en roer er de geperste look door. Bestrijk de sneden brood hier royaal mee in. Strooi er de helft van de citroenzeste over.
-
Plaats het brood 15 minuten in de voorverwarmde oven.
-
Laat nog 5 minuten kleuren onder een hete grill.
-
Bestrooi met de rest van de zeste en de bieslook.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders