Wit stokbrood met schuimige omelet en spek

Wit stokbrood met schuimige omelet en spek

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Leg de reepjes spek in een hete pan met een antikleeflaag en bak ze tot ze krokant zijn. Leg het spek op keukenpapier en laat het afkoelen.

  2. Klop de eieren met een scheutje melk stevig op.

  3. Giet het eimengsel in de hete pan waarin het spek gebakken is. Bak de omelet door de pan op het vuur heen en weer te bewegen. De omelet is klaar als de randen gebakken zijn. Het midden moet nog vochtig zijn.

  4. Hak de verschillende kruiden fijn. Verdeel de fijngehakte groene kruiden over de omelet. Breng op smaak met peper en zout.

  5. Snij het stokbrood dwars in 2 gelijke stukken en vervolgens overlangs tot net niet helemaal door.

  6. Snij de tomaat in fijne plakjes

  7. Verdeel de tomaat over de 2 broodjes.

  8. Verkruimel het spek over de tomaat.

  9. Leg de omelet op de tomaten en het spek.