noten. Kan andere allergenen bevatten.
- December
- Februari
- Januari
- Maart
- Groenten
- November
Aardpeer
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de topinamboers en snij ze in plakken. Pel de uien en hak ze grof.
-
Fruit de uien in een flinke klont boter. Voeg de plakjes topinamboer toe en laat 15 minuten stoven zonder te kleuren.
-
Overgiet met de bouillon en kruid met suiker, versgemalen zwarte peper en zeezout. Laat gaar koken.
-
Voeg de melk erbij en pureer met de staafmixer. Breng weer aan de kook.
-
Hak de walnoten fijn.
-
Schep de soep in aperitiefkopjes. Garneer met gehakte walnoten en werk af met enkele druppels truffelolie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven