Vitelotte aardappelsoep geparfumeerd met truffel en gegrilde sint-jakobsnoten

Vitelotte aardappelsoep geparfumeerd met truffel en gegrilde sint-jakobsnoten

Allergenen

Melk en Weekdieren. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil de aardappelen en snij ze in blokjes. Pel de ui en snipper fijn.

  2. Verhit een scheut olijfolie in een ruime pan. Stoof hierin de aardappelblokjes en uisnippers even aan. Blus met groentebouillon en laat gaar koken. Kruid met peper en zout. Pureer in de keukenmachine. Roer de room erdoor en breng verder op smaak.

  3. Verwarm de grillpan. Bestrijk de sint-jakobsnootjes met olie en kruid met peper en zout. Gril kort aan beide zijden in een hete pan.

  4. Schep de soep in voorverwarmde borden. Verdeel de gegrilde sint-jakobsnootjes erover en garneer deze met truffelschilfers.

  5. Werk af met kleine basilicumblaadjes en enkele druppels truffelolie.