Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Was de aardappelen en dep ze droog. Snij ze met de schil in 2 in de lengte en vervolgens in halve maantjes (= wedges) van max. 2 cm dik. Was de frieten niet, anders spoel je het zetmeel eraf.
-
Frituur ze de eerste keer op 140°C en laat ze nog niet kleuren. Laat ze even afkoelen op wat keukenpapier.
-
Bak ze een 2de keer op 180°C tot ze goudbruin en knapperig zijn.
-
Gooi de frieten in een schaal met keukenpapier om uit te lekken.
-
Snipper de peterselie fijn. Serveer ze met een weinig truffelolie en zeezout. Werk af met wat peterselie.
-
Bak de hamburgers en verdeel ze over de broodjes met een beetje sla en ketchup.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven