Hamburger met gegrilde kip

4Wild/Gevogelte60minPrint
Ingrediënten
  • 400 g kippenlapjes
  • 4 hamburger of Paninibroodjes
  • 50 g Spar jonge slablaadjes
  • 8 sneetjes chorizo
  • Spar citroenmayonaise
  • 8 gehalveerde kerstomaatjes
  • Spar olijfolie
  • 1 eetlepel Spar olijfolie (marinade)
  • 1 eetlepel citroensap
  • mespuntje chilivlokken
Recept

1. Meng de marinade-ingrediënten en kruid met peper en zout. Bestrijk de kippenlapjes ermee. Dek af met plasticfolie en zet minstens 30 minuten in de koelkast.
2. Snij de broodjes doormidden, bestrijk met olijfolie en rooster kort op de grill.
3. Gril de kippenlapjes aan beide zijden tot ze volledig gaar zijn.
4. Bestrijk de broodjes met mayonaise. Beleg verder met gegrilde kippenlapjes, chorizo, sla en kerstomaatjes.
5. Serveer onmiddellijk.

< naar recepten