Hamburger met gegrilde kip PT1H 4 porties 8 plakjes chorizo mespuntje chilivlokken 4 hamburger of Paninibroodjes 1 eetlepel Spar olijfolie (marinade) 400 g kippenlapjes 1 el citroensap 50 g Spar jonge slablaadjes Spar olijfolie 8 gehalveerde kerstomaatjes Spar citroenmayonaise

Hamburger met gegrilde kip

faf91f6a40b1187c8b457c11d83d8440a1f1ec4a7ffbe9448d0118b8a277c6d7.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Meng de marinade-ingrediënten en kruid met peper en zout. Bestrijk de kippenlapjes ermee. Dek af met plasticfolie en zet minstens 30 minuten in de koelkast.

  2. Snij de broodjes doormidden, bestrijk met olijfolie en rooster kort op de grill.

  3. Gril de kippenlapjes aan beide zijden tot ze volledig gaar zijn.

  4. Bestrijk de broodjes met mayonaise. Beleg verder met gegrilde kippenlapjes, chorizo, sla en kerstomaatjes.

  5. Serveer onmiddellijk.