Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Haal de rozijntjes uit de studentenhaver.
-
Doe de noten in een kom en besprenkel met olijfolie, schep goed door elkaar.
-
Rits de rozemarijnnaaldjes los en schep ze door de noten. Schik alles op een bakplaat en bestrooi met grof zeezout. Bak 10 à 15 minuten in de voorverwarmde oven.
-
Serveer lauwwarm bij de borrel.
-
Tip: je kan natuurlijk ook zelf een samenstelling van verschillende noten maken. Ook geroosterde kikkererwten zijn een aanrader!
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven