Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- September
- Fruit
Nectarine
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Snij de vruchten doormidden en verwijder de pitten. Doe ze in een ovenschaal.
-
Besprenkel met limoensap en bestrooi met tagatesse. Voeg de boter en rozemarijn toe. Plaats ongeveer 20 minuten in de oven op 200°C tot de vruchten zacht zijn en licht gekaramelliseerd.
-
Verdeel het fruit over kommetjes. Werk elk kommetje af met een koffielepel mascarpone en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven