Geroosterde steenvruchten met in de pan gebakken granola PT40M 4 porties 1 kg perziken suikersiroop Boni Selection Griekse yoghurt 150 g Boni Selection Bio havermoutvlokken 50 g Spar gepelde amandelen 1 kl speculaaskruiden 2 el ahornsiroop 3 el Boni olijfolie 1 el Spar kokosschilfers 1 el Spar zonnebloempitten 1 el Spar amandelschilfers

Geroosterde steenvruchten met in de pan gebakken granola

19f3ba7d4f6f8a4e7692f6950b9ac3b1fb06ae6d71cec0cc67419975376a743d.jpg

Allergenen

Gluten en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Granola

    Verwarm de pan op de BBQ en voeg olijfolie toe. Roerbak de havermoutvlokken tot ze beginnen kleuren, voeg amandelen en speculaaskruiden toe en schep door elkaar.

  2. Haal van de BBQ en schep de kokos- en amandelschilfers en zonnebloempitten erdoor. Besprenkel met ahornsiroop en een snuifje zout. Bak nog 1 min mee. Laat afkoelen.

  3. Snij de steenvruchten middendoor en verwijder de pitten. Bestrijk het snijvlak met suikersiroop en leg op de grill tot ze goudbruin zijn.

  4. Serveer met een schep yoghurt en de gebakken granola.