Griekse yoghurt met granola en vers fruit

4Zoet60minPrint
Ingrediënten
  • ½ ananas
  • 150 g rabarbercompote
  • 400 g Spar Griekse yoghurt
  • takje munt
  • 200 g Spar notenmix luxe
  • 2 eetlepels Boni Selection honing
  • 200 g havermoutvlokken
Recept

1. Granola: meng de havermoutvlokken en gemengde noten in een bakblik. Verdeel de honing erover en meng goed. Zet in een voorverwarmde oven van 180°C en laat gedurende 40 minuten roosteren, schep regelmatig om. Haal uit de oven en laat afkoelen.
2. Schil de ananas en snij in kleine dobbelsteentjes.
3. Vul de glazen afwisselend met een laagje Griekse yoghurt, granola, ananasblokjes en rabarbercompote tot de glazen mooi gevuld zijn. Werk af met een takje munt.

Tip: bewaar de geroosterde granola in een bokaal of blikken doos. Zo kan je hem zeker een week bewaren.

< naar recepten