Gluten en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Granola: meng de havermoutvlokken en gemengde noten in een bakblik. Verdeel de honing erover en meng goed. Zet in een voorverwarmde oven van 180°C en laat gedurende 40 minuten roosteren, schep regelmatig om. Haal uit de oven en laat afkoelen.
-
Schil de ananas en snij in kleine dobbelsteentjes.
-
Vul de glazen afwisselend met een laagje Griekse yoghurt, granola, ananasblokjes en rabarbercompote tot de glazen mooi gevuld zijn. Werk af met een takje munt.
-
Tip: bewaar de geroosterde granola in een bokaal of blikken doos. Zo kan je hem zeker een week bewaren.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven