Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Fruit
- Juli
- Juni
- Augustus
Abrikoos
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Maak vooraf de geroosterde havermout: verwarm de oven op 175°C. Leg een vel bakpapier op een ovenplaat en strooi de havermoutvlokken erop. Meng de vlokken met een snuifje kaneel, 1 eetlepel plantaardige olie en 1 eetlepel agavesiroop. Bak dit tot de vlokken een lichtbruine kleur krijgen.
-
Schep de yoghurt in kommen en schenk het sinaasappelsap over de yoghurt.
-
Verdeel de geroosterde havermoutvlokken over de yoghurt.
-
Voeg de gedroogde vruchten toe. Werk af met honing en eventueel een beetje kaneel en kokosrasp.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven