Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Maak vooraf de geroosterde havermout: verwarm de oven op 175°C. Leg een vel bakpapier op een ovenplaat en strooi de havermoutvlokken erop. Meng de vlokken met een snuifje kaneel, 1 eetlepel plantaardige olie en 1 eetlepel agavesiroop. Bak dit tot de vlokken een lichtbruine kleur krijgen.
-
Schep de yoghurt in kommen en schenk het sinaasappelsap over de yoghurt.
-
Verdeel de geroosterde havermoutvlokken over de yoghurt.
-
Voeg de gedroogde vruchten toe. Werk af met honing en eventueel een beetje kaneel en kokosrasp.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven