Gluten , Lactose , Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Januari
- Februari
- Maart
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- September
- Oktober
- November
- December
- Fruit
Banaan
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng de kefir met de havervlokken, gedroogde veenbessen, mix van gedroogde noten, esdoornsiroop en kaneelpoeder.
-
Roer alles goed door elkaar en verdeel over 1 pot.
-
Dek de pot af en plaats 1 nacht in de koelkast.
-
Werk de volgende ochtend de overnight havermout af met stukjes banaan, verse bessen en kersen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven