Homemade granola PT1H 6 porties 50 g gedroogde abrikozen 25 g pompoenpitten 50 g quinoa 50 ml Boni arachideolie 75 g Spar Tasty amandelen 1 kl kaneelpoeder 100 g Boni honing 500 g havermoutvlokken 50 g Spar Tasty cashewnoten 50 g Spar Tasty gemengde rozijnen 75 g Spar Tasty hazelnoten

Homemade granola

Allergenen

Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 160°C.

  2. Hak de noten in stukken.

  3. Giet de havervlokken in een ovenschaal. Voeg de arachideolie, de honing, het kaneelpoeder, de quinoa, pompoenpitten en gehakte noten toe en meng goed.

  4. Zet gedurende 40 minuten in de voorverwarmde oven.

  5. Roer de granola elke 10 minuten om.

  6. Haal uit de oven en laat afkoelen.

  7. Snij de abrikozen in kleine stukjes. Meng samen met de rozijnen onder de afgekoelde granola.

  8. Bewaar in een afgesloten pot.