Groenteceviche

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Marinade:
-
Pers de sinaasappelen en meng het sap met de kokosmelk.
-
Snipper het citroengras en 1/2 van de koriander fijn en mix met de kokosmelk en het sinaasappelsap. Laat minstens 30 min trekken.
-
Pel de ui en snij in halve ringen.
-
Snij het loof van de radijzen tot op 1 cm en snij de radijzen in 2 of 4. Schil de koolrabi en snij in fijne plakjes (met een mandoline).
-
Meng de koolrabi met de rode ui en radijzen; zeef de marinade erover. Kruid met zwarte peper en zout. Laat minstens 30 min trekken in de koelkast.
-
Snij de komkommer in fijne schijfjes. Was de tomaten en halveer. Halveer de passievruchten. Laat de maïs uitlekken.
-
Verdeel de gemarineerde groenten over diepe borden. Verdeel de tomaatjes, komkommer, maïs en mango- en ananasblokjes erover.
-
Verdeel de marinade over de borden. Werk af met blaadjes koriander, tuinkers en jalapeño. Leg er 1/2 passievrucht bovenop en serveer met groentechips.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven