Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Marinade:
  2. Pers de sinaasappelen en meng het sap met de kokosmelk.

  3. Snipper het citroengras en 1/2 van de koriander fijn en mix met de kokosmelk en het sinaasappelsap. Laat minstens 30 min trekken.

  4. Pel de ui en snij in halve ringen.

  5. Snij het loof van de radijzen tot op 1 cm en snij de radijzen in 2 of 4. Schil de koolrabi en snij in fijne plakjes (met een mandoline).

  6. Meng de koolrabi met de rode ui en radijzen; zeef de marinade erover. Kruid met zwarte peper en zout. Laat minstens 30 min trekken in de koelkast.

  7. Snij de komkommer in fijne schijfjes. Was de tomaten en halveer. Halveer de passievruchten. Laat de maïs uitlekken.

  8. Verdeel de gemarineerde groenten over diepe borden. Verdeel de tomaatjes, komkommer, maïs en mango- en ananasblokjes erover.

  9. Verdeel de marinade over de borden. Werk af met blaadjes koriander, tuinkers en jalapeño. Leg er 1/2 passievrucht bovenop en serveer met groentechips.