Allergenen
Weekdieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de schelpjes verschillende malen schoon in koud water.
-
Leg ze in het stoommandje.
-
Spoel de kruiden en stop ze samen met de ongepelde tenen look tussen de schelpjes.
-
Kruid met versgemalen zwarte peper.
-
Breng een pot voor gevuld met water aan de kook. Plaats het stoommandje erin.
-
Sluit af met een deksel en laat de schelpjes openstomen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven