Koolrabi met brunoise van wintergroenten

Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Januari
- Februari
- Maart
- Oktober
- November
- December
- Groenten
Pastinaak
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de pastinaak, pompoen en wortel. Snij in fijne brunoise van 0,5 x 0,5 cm.
-
Pel de look en plet. Schil de gember en rasp fijn.
-
Breng 150 ml water aan de kook met de balsamicoazijn, look, gember, suiker, zout en peperkorrels en giet over de groentebrunoise. Laat minstens 12 u trekken in de koelkast. Giet af en laat uitlekken op keukenpapier.
-
Snipper de bieslook fijn.
-
Snij de appel met schil in fijne brunoise. Roer de appelblokjes door de groentebrunoise n meng met de zure room en bieslook.
-
Schil de koolrabi en snij met een mandoline in dunne ronde schijven.
-
Vul de koolrabi met de groentebrunoise en vouw dicht. Klem toe met een miniwasknijper en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtSchrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven