Koolrabi met brunoise van wintergroenten

Koolrabi met brunoise van wintergroenten

Allergenen

Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil de pastinaak, pompoen en wortel. Snij in fijne brunoise van 0,5 x 0,5 cm.

  2. Pel de look en plet. Schil de gember en rasp fijn.

  3. Breng 150 ml water aan de kook met de balsamicoazijn, look, gember, suiker, zout en peperkorrels en giet over de groentebrunoise. Laat minstens 12 u trekken in de koelkast. Giet af en laat uitlekken op keukenpapier.

  4. Snipper de bieslook fijn.

  5. Snij de appel met schil in fijne brunoise. Roer de appelblokjes door de groentebrunoise n meng met de zure room en bieslook.

  6. Schil de koolrabi en snij met een mandoline in dunne ronde schijven.

  7. Vul de koolrabi met de groentebrunoise en vouw dicht. Klem toe met een miniwasknijper en serveer.