Gegrilde mosselen met amandel-koriander-kokospesto

Gegrilde mosselen met amandel-koriander-kokospesto

Allergenen

Weekdieren , noten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Spoel de mosselen grondig onder koud, stromend water.

  2. Doe ze in een pot met aanhangend vocht. Giet er een scheut witte wijn over en laat onder deksel openstomen op een hoog vuur.

  3. Laat de mosselen iets afkoelen. Verwijder de bovenste schelp van elke mossel en schik ze in een vuurvaste schaal.

  4. Pel de look en snij in stukjes. Doe samen met de korianderblaadjes, het amandelpoeder, de kokosroom en de olijfolie in een hakmolentje en mix tot een gladde pesto. Kruid met peper en zout en verdeel over de mosselen.

  5. Strooi wat Parmezaanse kaas over elke gevulde schelp.

  6. Plaats de vuurvaste schaal op de BBQ en warm de mosselen op tot de kaas smelt.