Sambal met kokos, munt en koriander

4Geen vlees/vis15minPrint
Ingrediënten
  • 100 g Spar gedroogde kokos
  • 1 el warm water
  • 1 citroen
  • 1 grote groene chilipeper (piccantina)
  • 1 plantje verse munt
  • 1 plantje verse koriander
  • ¼ witte ui
  • ½ kl zout
  • 1 kl olie
Recept

1. Pel en snipper de ui fijn.
2. Schil de citroen, verwijder de pitten en snij het vruchtvlees in stukjes.
3. Snij de chilipeper met de zaadjes in stukken.
4. Overgiet de kokos met het water. Laat 5 min rusten en laat uitlekken.
5. Doe de chilipeper, koriander, munt, citroen, ui, zout en olie samen in de blender en mix tot een gladde pasta.
6. Voeg de uitgelekte kokos toe en blijf verder mixen tot een pasta.

< naar recepten