Sambal met kokos, munt en koriander
PT15M
4 porties
1 kl zout
1 plantje verse koriander
1 plantje verse munt
100 g Spar gedroogde kokos
1 citroen
1 grote groene chilipeper (piccantina)
1 eetlepel warm water
1 kl olie
0 witte ui
Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel en snipper de ui fijn.
-
Schil de citroen, verwijder de pitten en snij het vruchtvlees in stukjes.
-
Snij de chilipeper met de zaadjes in stukken.
-
Overgiet de kokos met het water. Laat 5 min rusten en laat uitlekken.
-
Doe de chilipeper, koriander, munt, citroen, ui, zout en olie samen in de blender en mix tot een gladde pasta.
-
Voeg de uitgelekte kokos toe en blijf verder mixen tot een pasta.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven