Koriander en pindanotensalade
Ingrediënten
- 2 plantjes verse koriander naar smaak
- ½ paprika
- 2 el Spar ongezouten pindanoten
- 1 el Spar geroosterde sesamzaadjes
- 1 el Boni Selection sojasaus
- ¼ kl zout
- ½ kl suikerklontjes
- 2 el Boni Selection arachideolie
- 1 kl Boni Selection geroosterde sesamolie
Recept
- Rooster de pindanoten in een droge koekenpan en hak ze grof.
- Snij het vruchtvlees van de paprika in kleine stukjes.
- Hak de koriander grof.
- Klop in een slakom de sojasaus met de sesamolie, het zout en de suiker door elkaar.
- Roer langzaam de arachideolie erdoor.
- Schep de paprikastukjes en koriander erdoor.
- Bestrooi met pindanoten en serveer onmiddellijk.
Delen: