Koriander en pindanotensalade

4Geen vlees/vis15minPrint
Ingrediënten
  • 2 plantjes verse koriander naar smaak
  • ½ paprika
  • 2 el Spar ongezouten pindanoten
  • 1 el Spar geroosterde sesamzaadjes
  • 1 el Boni Selection sojasaus
  • ¼ kl zout
  • ½ kl suikerklontjes
  • 2 el Boni Selection arachideolie
  • 1 kl Boni Selection geroosterde sesamolie
Recept
  1. Rooster de pindanoten in een droge koekenpan en hak ze grof.
  2. Snij het vruchtvlees van de paprika in kleine stukjes.
  3. Hak de koriander grof.
  4. Klop in een slakom de sojasaus met de sesamolie, het zout en de suiker door elkaar.
  5. Roer langzaam de arachideolie erdoor.
  6. Schep de paprikastukjes en koriander erdoor.
  7. Bestrooi met pindanoten en serveer onmiddellijk.
< naar recepten