Griekse tomatenbeignets met munt en oregano

Griekse tomatenbeignets met munt en oregano

Allergenen

Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Dip

    Snij de dille fijn. Meng de yoghurt met de dille in een kom. Kruid met peper en zout.

  2. Halveer de tomaten in de lengte en schep de zaadjes eruit. Snij het vruchtvlees in blokjes. Snipper de munt fijn.

  3. Meng de blokjes tomaat met de fijngesnipperde munt, de oregano, het bakpoeder, de bloem en het zout in een grote kom. Roer het water erdoor tot een dik beslag.

  4. Verhit een laag olie van 5 cm hoog in de wok. Laat met een licht ingevette pollepel steeds 1 el beslag in de olie vallen. Bak ± 4 stuks per keer in 1 min aan beide kanten goudbruin en knapperig.

  5. Laat uitlekken op keukenpapier en serveer met de yoghurtdip en partjes citroen.