Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Bestrijk de twee vellen pizzadeeg met de rode pesto.
-
Leg de ham tussen de 2 pizzavellen en druk goed aan.
-
Snij 6 repen uit het opgevulde pizzadeeg.
-
Wikkel aluminiumfolie rond de stok waar het pizzadeeg gaat komen.
-
Draai de repen gevuld pizzadeeg rond een houten stok. Laat overlappen zodat het deeg blijft kleven aan de stok.
-
Bestrijk met olijfolie.
-
Bak gaar boven open vuur of op de barbecue.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven