Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de ongeschilde komkommer met een dunschiller of een mandoline in heel dunne rondjes.
-
Leg de rondjes in een vergiet, strooi er wat zout over en laat de komkommer uitlekken.
-
Dep de rondjes droog met wat keukenpapier.
-
Verwijder de korsten van de sneetjes brood. Smeer de sneetjes brood in met de zure room. Beleg ze dakpansgewijs met de sneetjes komkommer.
-
Leg er een 2de sneetje brood bovenop. Snij de boterham in 2 driehoekjes.
-
Steek vast met een prikker en werk af met een extra schijfje komkommer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven