Apero bloemkool met groene dressing en granaatappel

ae8944ed5eb8472baf4bc21649208e720daa97b0ec55f40ab45f64006a74f737.jpg

Allergenen

Kan allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij het groen van de bloemkool.

  2. Verwarm de oven voor op 160°C.

  3. Smeer de bloemkool volledig in met olie en bestrooi met kurkuma en komijn.

  4. Pak de bloemkool in aluminiumfolie in en gaar 1 u in de voorverwarmde oven of op de barbecue.

  5. Dressing: pel de sjalot en snij fijn. Mix alle ingrediënten tot een dressing.

  6. Afwerking: kleur de zadenmix in een droge koekenpan.

  7. Schik de bloemkool op een bord of schotel. Verdeel de dressing erover en -rond.

  8. Werk af met de gekleurde zadenmix, bicky uitjes, plukjes platte peterselie en granaatappelpitjes.