Apero bloemkool met groene dressing en granaatappel
Ingrediënten
- 1 bloemkool
- olie
- kurkuma
- komijn
- 100 g fetakaas
- 2 el bladpeterselie
- 2 el dragon
- 2 el Boni Selection volle yoghurt
- 1 sjalot
- 1 el Boni Selection vloeibare honing
- Spar zadenmix
- bicky uitjes
- Spar granaatappelpitten
Recept
- Snij het groen van de bloemkool.
- Verwarm de oven voor op 160°C.
- Smeer de bloemkool volledig in met olie en bestrooi met kurkuma en komijn.
- Pak de bloemkool in aluminiumfolie in en gaar 1 u in de voorverwarmde oven of op de barbecue.
- Dressing: pel de sjalot en snij fijn. Mix alle ingrediënten tot een dressing.
- Afwerking: kleur de zadenmix in een droge koekenpan.
- Schik de bloemkool op een bord of schotel. Verdeel de dressing erover en -rond.
- Werk af met de gekleurde zadenmix, bicky uitjes, plukjes platte peterselie en granaatappelpitjes.
Delen