Eieren en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rouille: mix de eidooier met de mosterd en azijn voorzichtig met de olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Pel het teentje look en plet in de mayonaise.
-
Werk af volgens smaak met paprikapoeder en tomatenpuree.
-
Bak de diepgevroren garnaalkroketten op 170°C gedurende 6 à 7 min.
-
Trek de witlofstronk in blaadjes uiteen en schik 2 blaadjes op elk bord. Verdeel er wat rucola over.
-
Laat de garnaalkroketten even uitlekken en leg op het bord. Werk af met een toefje rouille.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven