Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel en snipper de ui fijn. Doe de uisnippers in de vijzel en bestrooi met ½ kl zeezout.
-
Bewerk met de mortier tot een uienpasta.
-
Snij de chilipeper met de zaadjes in stukken. Voeg ze bij de uien en ga door met pletten.
-
Snij de dille fijn en de tomaten zonder de zaadjes in stukjes.
-
Voeg de helft van de dille en de tomaten toe. Plet tot een salsa naar smaak, met of zonder stukjes.
-
Schep de rest van de dille erdoor en breng op smaak met citroensap.
-
Besprenkel royaal met olijfolie en serveer met plat brood zoals wraps.Tip: hou je niet van pikant? Verwijder de zaadjes en zaadlijsten uit de chilipepers.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven