Pikante krokante kikkererwten met luchtige geitenkaascrème PT25M 4 porties 1 blik kikkererwten 1 kl lookpoeder 1 kl gerookt paprikapoeder 1 kl Boni Selection oregano 1 koffielepel chilivlokken 1 kl zout 1 el suiker 2 el Boni Griekse olijfolie 3 el parmezaanpoeder 1 buche verse geitenkaas 6 el Boni Griekse yoghurt 2 el Boni olijfolie 1 zeste van citroenen nacho’s verse munt

Pikante krokante kikkererwten met luchtige geitenkaascrème

2a08b9ec2a2870709ff8e0372518faa9ea6af065d86277157e66d2df6d65574b.jpg

Allergenen

Kan allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Laat de kikkererwten uitlekken, giet uit op keukenpapier en dep ze droog.

  2. Meng de kikkererwten met de oregano, het paprikapoeder, de suiker, de chilivlokken het zout en het lookpoeder. Giet de olijfolie erbij en meng grondig.

  3. Bak 20 min in een voorverwarmde oven van 160°C.

  4. Bestrooi de gebakken kikkererwten met het parmezaanpoeder terwijl ze nog heet zijn en schud goed.

  5. Mix de geitenkaas met de yoghurt en olijfolie tot een luchtige consistentie. Verfris met de zeste van een citroen en kruid met peper en zout.

  6. Serveer met nacho’s en een takje munt.