Pikante krokante kikkererwten met luchtige geitenkaascrème

Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Laat de kikkererwten uitlekken, giet uit op keukenpapier en dep ze droog.
-
Meng de kikkererwten met de oregano, het paprikapoeder, de suiker, de chilivlokken het zout en het lookpoeder. Giet de olijfolie erbij en meng grondig.
-
Bak 20 min in een voorverwarmde oven van 160°C.
-
Bestrooi de gebakken kikkererwten met het parmezaanpoeder terwijl ze nog heet zijn en schud goed.
-
Mix de geitenkaas met de yoghurt en olijfolie tot een luchtige consistentie. Verfris met de zeste van een citroen en kruid met peper en zout.
-
Serveer met nacho’s en een takje munt.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders