Cannelés met geitenkaas en chorizo
 
                    
                    
                Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    Verwarm de oven voor op 210°C. 
- 
                    
                    Warm de melk op in een steelpan en voeg de boter in blokjes toe. Breng aan de kook. 
- 
                    
                    Klop het ei met de eidooier los en roer de bloem erdoor. Voeg de warme botermelk straalsgewijs toe onder voortdurend roeren tot een glad deeg. 
- 
                    
                    Snij de chorizo in stukjes en verkruimel de geitenkaas. Schep beide door het deeg. 
- 
                    
                    Beboter en bebloem de vormpjes en vul ze met het mengsel. 
- 
                    
                    Zet 20 min in het midden van de voorverwarmde oven. 
- 
                    
                    Verlaag de temperatuur naar 180°C en bak ze verder gaar in 25 min. 
- 
                    
                    Zet de ovendeur op een kier en laat afkoelen. 
- 
                    
                    Ontvorm de hartige cannelés en serveer warm of lauwwarm. 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                