Eieren en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Paprikasaus: pel de ui en snipper fijn. Snij de paprika en tomaten in kleine stukjes. Verhit de olijfolie in een pannetje en fruit de ui gedurende 5 minuten op een laag vuur. Voeg de paprika- en tomatenstukjes toe. Kruid met peper en zout. Laat de saus op een zacht vuur wat inkoken. Voeg de tabasco toe. Mix de saus en hou warm.
-
Verwarm de oven voor op 190°C.
-
Hak de pinda’s fijn. Haal de zeste van de citroenschil. Meng met de fijngehakte pinda’s. Snipper 20 muntblaadjes fijn en meng eveneens onder de pindamengeling.
-
Pel de ui en snipper fijn. Meng het rundergehakt met de rozijnen, het ei en de uisnippers. Kruid met peper en zout.
-
Vorm met natte handen gehaktballetjes ter grootte van een walnoot. Rol de balletjes door de pindamengeling.
-
Leg de balletjes op een met bakpapier bedekte bakplaat en bak ± 10 minuten in de voorverwarmde oven. Keer ze regelmatig om zodat ze overal gelijkmatig bakken.
-
Schik de warme en gare gehaktballetjes op een schaaltje en geef de paprikasaus erbij.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven