Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op het maximum (275°C).

  2. Laat de mozzarella uitlekken en snij vervolgens in stukjes. Snij de worsten in fijne plakjes.

  3. Steek cirkels van 8 à 9 cm doorsnede uit het pizzadeeg. Je kan er makkelijk 8 uithalen en voor de 9de kneed je de restjes deeg weer samen en rol je het deeg uit.

  4. Stop de deegcirkels met bakpapier in de muffinvormpjes en druk de zijkanten aan. Prik gaatjes in de bodem met een vork.

  5. Leg in elk cupje een koffielepel tomatensaus. Verdeel er wat mozzarellablokjes over en kruid met peper, zout en oregano. Verdeel de worstjes erover en bestrooi met de rest van de mozzarella. Kruid met peper, zout en oregano.

  6. Zet in de voorverwarmde oven en bak in 5 à 7 minuten goudbruin en gaar.

  7. Serveer onmiddellijk.