Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 230°C.

  2. Rol het pizzadeeg uit en steek uit elk vel 6 spoken en heel veel pompoentjes (± 20) uit de restjes.

  3. Schik de spoken en pompoentjes op een bakplaat bekleed met bakpapier.

  4. Druk met je vingertoppen een boordje rond de contouren van de spookjes en strijk daartussen de saus.

  5. Snij enkele olijfjes in rondjes en druk ze in de pompoentjes.

  6. Snij de mozzarella in reepjes, driehoekjes, rondjes, oogjes, neusjes … Gebruik je fantasie!

  7. Om een spinnetje te maken, snij je een olijf in de lengte middendoor. De ene helft is het lijfje van de spin. De andere helft snij je in 8 fijne boogjes die de pootjes vormen.

  8. Versier de spoken en bak in 15 min goudbruin krokant.