Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Smelt van de witte chocolade au bain-marie. Haal de pot uit het warme water, voeg de rest van de witte chocolade toe en meng tot alle chocolade gesmolten is.

  2. Dip de boudoirs bijna volledig in de witte chocolade. Laat ze hard worden in de koelkast.

  3. Smelt de donkere chocolade au bain-marie.

  4. Doe de gesmolten witte en donkere chocolade elk apart in een spuitzakje. Spuit eerst de witte chocolade in fijne lijntjes over de koekjes. Doe nu hetzelfde met de donkere chocolade.

  5. Spuit 2 dotjes witte chocolade voor de oogjes en druk in elke dot een choco crispies. Spuit met de donkere chocolade een mondje.

  6. Spuit de rest van chocolade in dikke dotten op een bakpapier.

  7. Leg hierin een brochettestokje en smeer wat open met een lepel of borstel zodat je een spookje bekomt.

  8. Druk hierin 2 choco crispies als oogjes.

  9. Laat alles hard worden in de koelkast.