Cookies met witte chocolade en pijnboompitten

Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Hak de chocolade grof.
-
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan met antiaanbaklaag. Haal uit de pan en laat afkoelen.
-
Klop de boter en de suiker tot een licht en luchtig mengsel.
-
Voeg de losgeklopte eieren, de citroenzeste, de gezeefde bloem, het zout en de gehakte chocolade toe. Meng er als laatste ook de pijnboompitten onder.
-
Vorm van het deeg 2 worsten die in bakpapier gerold zijn. Leg ze een uurtje in de diepvries.
-
Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
-
Haal het deeg uit de diepvries en snij in plakjes. Leg de plakjes met voldoende tussenruimte op de bakplaat. Druk met de palm van je hand een beetje plat.
-
Bak de koekjes gedurende 10 minuten. Haal ze uit de oven en laat afkoelen op een rooster.