Moelleux van witte chocolade
Ingrediënten
- 3 Spar eieren
- 2 eidooiers
- 62 g suiker
- 125 g witte chocolade
- 125 g Spar boter
- 35 g bloem
- 70 g Spar gemalen amandelen
- blauwe bessen
- frambozen
- bramen
Recept
- Klop de eieren en eidooiers op met de suiker in de keukenrobot.
- Smelt de chocolade en boter in de microgolfoven op matige temperatuur.
- Voeg de gesmolten chocolade bij het eimengsel.
- Zeef de bloem en amandelen en meng kort onder het chocolade-eimengsel.
- Boter de aluminiumbakjes in.
- Vul de spuitzak met het deeg en spuit in de aluminiumbakjes.
- Zet de moelleux in de koelkast tot gebruik.
- Haal de moelleux uit de koelkast en zet op de rooster van de barbecue. Zorg ervoor dat de temperatuur niet hoger dan 215°C is.
- Laat de moelleux gedurende 10 minuten bakken.
Haal van de barbecue en keer om op de borden. Versier met rood fruit.
Delen