Thumbprint cookies PT50M 8 porties 150 g Boni Selection Bio havermoutvlokken 100 g amandelpoeder 1 kl bakpoeder snuifje zout 8 el ahornsiroop 6 el Boni olijfolie 1 buisje vanille-extract 25 g donkere chocoladecallets 50 g anke amandelen frambozenconfituur
Allergenen

Gluten en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Ingrediënten: 150.0 g Boni Selection Bio havermoutvlokken 100.0 g amandelpoeder 1.0 kl bakpoeder snuifjes zout 8.0 el ahornsiroop 6.0 el Boni olijfolie 1.0 buisjes vanille-extract

    Mix de havermoutvlokken tot bloem in de blender. Meng de havermout met het amandelpoeder, bakpoeder en zout in een kom. Voeg de ahornsiroop, de olijfolie en het vanille-extract toe. Meng met een spatel goed door elkaar.

  3. Ingrediënten: 25.0 g donkere chocoladecallets 50.0 g blanke amandelen

    Hak de amandelen grof, voeg met de chocolade toe en meng. Voeg extra haverbloem toe wanneer het deeg te kleverig is.

  4. Ingrediënten: frambozenconfituur

    Rol per persoon 2 bolletjes van het deeg en druk ze met je duim op een bakplaat bekleed met bakpapier. Zorg ervoor dat je voldoende ruimte tussen de koekjes laat. Vul de holte die je duim achterlaat met frambozenconfituur.

  5. Bak ze in 18 à 20 min goudbruin en gaar.