Pannenkoekentaart met citroencrème en American cookies

Eieren , Gluten , Lactose , Melk en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pannenkoeken:
-
Meng de melk, 2/5 van de eieren, de bloem en vanillesuiker. Smelt de boter in een pannenkoekenpan en giet bij het beslag. Roer alles goed door elkaar.
-
Bak alle pannenkoeken en laat ze afkoelen.
-
Citroencrème:
-
Pers de citroenen en doe samen met de suiker en 3/5 eieren in een kookpot. Breng dit al kloppend aan de kook. Voeg de ongezouten boter in stukjes toe en meng onder het geheel. Laat afkoelen in de koelkast.
-
Beleg een pannenkoek met de citroencrème, leg daar een nieuwe pannenkoek op en herhaal tot je een mooie taart bekomt.
-
Werk af met dotjes citroencrème en verkruimel er nog wat American cookies over.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders