Crème brûlée van ganzenlever PT1H 12 porties 40 g ganzenlever rietsuiker 20 g suiker scheutje Armagnac 2 eidooiers 1 Spar ei 3 dl room

Crème brûlée van ganzenlever

2e5a7518ea4a6c0d8e2d5ba4022b9cb549a2b16a222a4db67b3fd27004c7f603.jpg

Allergenen

Eieren , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Mix alle ingrediënten, behalve de bruine suiker, zonder veel schuim te maken. Kruid met peper en zout.

  2. Verdeel de vloeistof over vuurvaste lage schoteltjes.

  3. Zet de schaaltjes in een ovenschaal en laat gedurende 35 minuten garen au bain-marie in een voorverwarmde oven van 120°C (onder- en bovenwarmte).

  4. Haal de crème brûlées uit de oven en laat ze afkoelen. Je kan dit perfect een dag op voorhand doen.

  5. Bestrooi de crème brûlées met rietsuiker en glaceer met de bunsenbrander.