Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de tomaten, snij in 4 en verwijder de pitjes. Snij in stukjes. Pel de avocado, snij in 2 en verwijder de pit. Reinig de venkel en snij in stukjes.
-
Mix de tomatenstukjes met 2 dl yoghurt. Hou apart.
-
Mix de in stukjes gesneden avocado met 2 dl yoghurt. Hou apart.
-
Mix de venkelstukjes met de resterende 2 dl yoghurt. Hou apart.
-
Kruid elke variant met peper en zout.
-
Verdeel in laagjes over de glaasjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven