Piel de sapo met coquilles, hummus en verse kruiden PT30M 2 porties 1 el waterkers 1 potje Spar hummus 3 el Boni Griekse yoghurt 1 el Boni mayonaise 0 kl mierikswortelpasta 1 eetlepel verse basilicum 1 piel de sapomeloen kervel 4 Spar sint-jakobsvruchten Boni olijfolie 1 limoen fleur de sel

Piel de sapo met coquilles, hummus en verse kruiden

22dc74f8ab5f4bbd8065bed667aebbb9c814bc4b6848298f922fcb1ca2ff3c3b.jpg

Allergenen

Melk en Weekdieren. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij 2 schijven van ± 2 cm uit de meloen. Haal de zaadjes uit de schijven.

  2. Meng de yoghurt met de mayonaise en de mierikswortelpasta. Kruid met peper en zout.

  3. Snij de rauwe coquilles in dunne plakjes. Besprenkel met limoensap en olijfolie. Kruid met peper en fleur de sel.

  4. Schik de plakjes gemarineerde coquilles op de meloenschijven.

  5. Schik met een lepel een paar toefjes hummus en yoghurtdressing op de meloenschijf en plakjes coquilles.

  6. Werk af met plukjes kervel, waterkers en basilicum.

  7. Kruid met peper.Tip: je kan de coquilles ook kort aanbakken in Spar boter.