Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Laat de gelatine weken in koud water.
-
Breng de room aan de kook. Haal van het vuur en laat de eendenlever al roerend smelten in de warme room.
-
Verwarm de porto kort in een klein kommetje in de microgolf.
-
Knijp de gelatine goed uit en laat al roerend smelten in de warme porto.
-
Roer de porto door de room. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verdeel de vulling over kleine glaasjes en laat min. 2 u opstijven in de koelkast.
-
Snij de appel met schil in blokjes van 0,5 x 0,5 cm.
-
Verhit wat boter in een pan.
-
Stoof ½ van de appelblokjes.
-
Bestrooi met de suiker en laat karamelliseren. Haal van het vuur en roer de ongebakken appelblokjes erdoor.
-
Verkruimel het Bastognekoekje.
-
Werk de glaasjes af met appelblokjes, kruim van een Bastognekoekje en granaatappelpitjes. Versier met een blaadje kervel.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven