Broccoli guacamole

Broccoli guacamole

Allergenen

Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de broccoliroosjes los van de stelen en blancheer ze in licht gezouten water. Laat ze schrikken onder koud water.

  2. Snij de tomaat in partjes, verwijder de pitjes en snij het vruchtvlees in stukjes. Snij de lente-uitjes in fijne ringetjes. Pel het teentje look en duw het door de lookpers.

  3. Schil de avocado’s en verwijder de pitten. Prak het vruchtvlees fijn met een vork en besprenkel met citroensap. Schep de look en volle kaas erdoor. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout.

  4. Snij de broccoliroosjes heel fijn en schep samen met de tomatenstukjes, gehakte koriander en lente-ui door de guacamole.

  5. Rooster de bloemtortilla’s aan beide zijden op de barbecue.

  6. Snij in punten en serveer met de broccoli guacamole.