Taartje van peperkoek met foie fin, veenbessen, gebakken appel en crumble van speculaas en chocolade
Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de appel en snij in blokjes.
-
Hak de chocolade fijn.
-
Stoof de appel samen met de gedroogde veenbessen in boter. Laat afkoelen.
-
Hak de speculaas fijn en meng onder de fijngehakte chocolade.
-
Steek met de uitsteekring plakjes uit de peperkoek en uit de foie fin.
-
Leg 2 plakjes peperkoek met daarop een plakje foie fin.
-
Beleg met appelblokjes en werk af met de crumble en eventueel enkele eetbare bloemen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven