Taartje van peperkoek met foie fin, veenbessen, gebakken appel en crumble van speculaas en chocolade

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de appel en snij in blokjes.
-
Hak de chocolade fijn.
-
Stoof de appel samen met de gedroogde veenbessen in boter. Laat afkoelen.
-
Hak de speculaas fijn en meng onder de fijngehakte chocolade.
-
Steek met de uitsteekring plakjes uit de peperkoek en uit de foie fin.
-
Leg 2 plakjes peperkoek met daarop een plakje foie fin.
-
Beleg met appelblokjes en werk af met de crumble en eventueel enkele eetbare bloemen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven