Torentje van peperkoek, bloedworst en appel

Torentje van peperkoek, bloedworst en appel

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de bloedworsten in plakjes van 1 cm. Uit 2 bloedworsten haal je normaal gezien 16 schijfjes.

  2. Steek met het uitsteekvormpje 24 rondjes uit de plakjes peperkoek.

  3. Schil de appels en snij in plakken van 1,5 cm dikte. Steek ook hier rondjes uit. Smelt 50 gr boter en de suiker. Kleur de appelschijfjes hierin aan. Laat kort karamelliseren.

  4. Bak de plakjes bloedworst in 50 gr boter. Kruid met peper en zout.

  5. Maak nu torentjes: leg een rondje peperkoek, schijfje appel, plakje bloedworst, rondje peperkoek, schijfje appel, plakje bloedworst en eindig met een rondje peperkoek.

  6. Serveer onmiddellijk en genieten maar!