Bruschetta met erwtjeshummus, basilicum en gedroogde ham

4a6d7f8a26e04a76d23c4fdb8b47002081a44df6f86a24ea2595889c102c4f01.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Ingrediënten: 100.0 g diepvrieserwtjes 1.0 bosjes basilicum

    Laat de diepvrieserwtjes ontdooien. Hou 8 basilicumblaadjes opzij voor de afwerking.

  2. Ingrediënten: 1.0 kl tahini 1.0 bosjes basilicum 2.0 el Boni Griekse olijfolie

    Mix de erwtjes met de tahinpasta, basilicum en olijfolie. Kruid met peper en zout.

  3. Ingrediënten: 0.5 ciabatta’s

    Snij de ciabatta in stukjes en toast onder de grill.

  4. Ingrediënten: 1.0 teentjes look

    Neem een teentje look en smeer de toastjes hiermee in.

  5. Ingrediënten: 80.0 g Spar gedroogde ham

    Besmeer met de erwtjeshummus en schik de stukjes gedroogde ham op de bruschetta’s.

  6. Werk af met basilicumblaadjes en wat olijfolie.