Bruschetta met erwtjeshummus, basilicum en gedroogde ham

sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Laat de diepvrieserwtjes ontdooien. Hou 8 basilicumblaadjes opzij voor de afwerking.
-
Mix de erwtjes met de tahinpasta, basilicum en olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Snij de ciabatta in stukjes en toast onder de grill.
-
Neem een teentje look en smeer de toastjes hiermee in.
-
Besmeer met de erwtjeshummus en schik de stukjes gedroogde ham op de bruschetta’s.
-
Werk af met basilicumblaadjes en wat olijfolie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtSchrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders