Gluten , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwijder het vet en de botten van de kip en snij het vlees in blokjes.
-
Pel en pers de look, en roer samen met de gember, soja-saus, sherry en vijfkruidenpoeder door elkaar. Doe samen met de kippenblokjes in een plastic zak en laat minstens 1 u marineren.
-
Verwarm de friteuse tot 180°C.
-
Strooi de maïzena in een diep bord en meng er pilipili door.
-
Wentel het vlees erdoor en frituur in porties goudbruin en gaar. Laat uitlekken op keukenpapier. Frituur ook de basilicumblaadjes krokant en strooi over de kip.
-
Dipsaus
-
Meng de sojasaus met de rijstazijn en sriracha. Serveer de kip met de dipsaus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders