Maïs espuma met popcorn
PT2H
6 porties
250 g maïs uit blik
zoete of zoute popcorn
1 dl Boni Selection room 40%
2 blaadjes gelatine
Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Week de gelatine in koud water.
-
Gooi de maïs met vocht in de keukenmachine en mix heel fijn.
-
Warm een bodempje room op en voeg de uitgeknepen gelatine toe, roer tot die is opgelost. Giet de koude en warme room bij de gemixte maïs. Kruid met peper en zout.
-
Passeer door een zeef.
-
Giet in een sifon. Breng 2 gaspatronen aan en schud flink. Zet minstens 2 à 3 uur in de koelkast.
-
Test of de textuur goed is. Spuit in een glas en strooi de popcorn op de espuma. Serveer meteen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven