Cajun maïssoep met gemarineerde scampi’s en popcorn
Schaaldieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schik de garnalen in een schaal en voeg een drupje olie en Cajun mix toe. Meng en zet 30 min in de koelkast.
-
Snij de ui fijn. Spoel de maïs en laat uitlekken.
-
Stoof de ui aan in de olie zonder hem bruin te laten worden, voeg de uitgelekte maïs en de Cajun mix toe.
-
Laat 2 min koken om de kruiden te roosteren.
-
Giet het water erbij en laat 5 min sudderen.
-
Voeg de room toe, breng aan de kook en stop met koken. Mix en zeef.
-
Steek de scampi’s op spiesjes en bak ze op een grill of plancha.
-
Serveer de velouté in een glaasje met een spiesje scampi en wat popcorn.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven