Cajun maïssoep met gemarineerde scampi’s en popcorn

387c57c1278ee2f7136b531a36c8e1a967fbdedb7f33a24f63aacd062cb4459a.jpg

Allergenen

Schaaldieren. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Ingrediënten: 20.0 scampi’s 1.0 kl Cajun Ducros mix olijfolie

    Schik de garnalen in een schaal en voeg een drupje olie en Cajun mix toe. Meng en zet 30 min in de koelkast.

  2. Ingrediënten: 250.0 g maïs

    Snij de ui fijn. Spoel de maïs en laat uitlekken.

  3. Ingrediënten: 1.0 kl Cajun Ducros mix

    Stoof de ui aan in de olie zonder hem bruin te laten worden, voeg de uitgelekte maïs en de Cajun mix toe.

  4. Laat 2 min koken om de kruiden te roosteren.

  5. Giet het water erbij en laat 5 min sudderen.

  6. Ingrediënten: 150.0 ml room

    Voeg de room toe, breng aan de kook en stop met koken. Mix en zeef.

  7. Steek de scampi’s op spiesjes en bak ze op een grill of plancha.

  8. Ingrediënten: popcorn

    Serveer de velouté in een glaasje met een spiesje scampi en wat popcorn.