Schaaldieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schik de garnalen in een schaal en voeg een drupje olie en Cajun mix toe. Meng en zet 30 min in de koelkast.
-
Snij de ui fijn. Spoel de maïs en laat uitlekken.
-
Stoof de ui aan in de olie zonder hem bruin te laten worden, voeg de uitgelekte maïs en de Cajun mix toe.
-
Laat 2 min koken om de kruiden te roosteren.
-
Giet het water erbij en laat 5 min sudderen.
-
Voeg de room toe, breng aan de kook en stop met koken. Mix en zeef.
-
Steek de scampi’s op spiesjes en bak ze op een grill of plancha.
-
Serveer de velouté in een glaasje met een spiesje scampi en wat popcorn.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders