Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de beenham in blokjes.
-
Snij de Parijse champignons in fijne schijfjes.
-
Meng de pastasaus met de oregano en kruid met zwarte peper en zout.
-
Snij 4 rechthoeken uit 1 vel pizzadeeg.
-
Beleg telkens 1 rechthoek met 1 el saus, wat beenham, champignonschijfjes en rijkelijk wat mozzarella. Blijf ½ cm van de rand.
-
Bedek met een tweede pizzarechthoek en duw de randen goed aan.
-
Vet beide zijden in met zonnebloemolie.
-
Bak ze mooi bruin en krokant in een voorverwarmd wafelijzer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtSchrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders