Sint-jakobsvruchten met vinaigrette van witte wijnazijn en noten crumble

4Schaal-/Schelpdieren30minPrint
Ingrediënten
  • 250 g Spar Tasty notenmengeling
  • 8 mini-spiesjes sint-jakobsvruchten met chorizo en courgette
  • 6 eetlepels Boni Selection olijfolie
  • 2 eetlepels witte wijnazijn
  • ½ koffielepel Boni Selection honing
Recept

1. Vinaigrette: meng alle ingrediënten en kruid met peper en zout.
2. Meng de notenmengeling met een scheutje olijfolie. Rooster de noten op de barbecue. Hak de geroosterde notenmengeling grof tot een crumble.
3. Plaats de mini-spiesjes sint-jakobsvruchten met het schaaltje op de barbecue. Bak ze kort tot ze glazig en gaar zijn.
4. Serveer de sint-jakobsvruchten met de Christine vinaigrette en de notencrumble.

< naar recepten