Eieren , Melk en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Naan: meng de gist met de melk. Voeg de bloem toe en meng.
-
Kneed het zout, de suiker, het bakpoeder en de garam masala eronder.
-
Klop de eieren en de yoghurt samen los en meng onder het deeg. Kneed het deeg tot een mooie, stevige bal.
-
Draai in plasticfolie en laat een nachtje rusten.
-
’s Anderendaags: draai balletjes van het deeg en rol plat met ruim wat bloem (de vorm mag artisanaal zijn).
-
Bak de naan in een pan met weinig olie of op de barbecue op een plaat.
-
Besprenkel eventueel met lookolie.
-
Baba ganoush: kerf de aubergines in. Steek de plukjes rozemarijn en teentjes look erin. Rooster de aubergines op de barbecue of in de oven tot ze mooi zacht zijn. Dat duurt ± 20 min.
-
Haal het vruchtvlees eruit, hak het fijn en meng met de tahin en yoghurt. Kruid met peper, zout en komijn naar smaak.
-
Laat de puntpaprika’s aan de rand van de barbecue roosteren tot ze bijna zacht zijn.
-
Haal van de barbecue en steek In een plastic zak of potje en laat uitdampen.
-
Verwijder de pel en snij in lange repen.
-
Doe de baba ganoush in een potje en werk af met de stukjes puntpaprika en een blaadje basilicum.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven